Första och sista gången

Vid 18:12 bestämde jag och Linn att vi skulle åka longboard till Jung, men det slutade med att vi tog cykeln, serri, vi cykla till Jung och det är 1,2 mil dit och sen tillbaka. Jag kommer aldrig göra om det, haha. Det känns en aning ovärt på tanke på vad jag köpte.


gårdagen

Här har ni några bilder från igår! Vi tog oss upp till Råda, bästa stället att åka på typ! Vi åkte (eller jag, för jag drog hem vid halv fem) i 4½ timme, så jag hade en aning ont i fötterna eftersom jag åkte i converse, hehe. Vid 6 skulle våran konfa grupp åka till Rådas konfa grupp för att göra lite saker. En helt okej dag om man säger så!

@ söderströms

{sista bilden är lånad av Linn}
Imorse/förmiddgas drog jag och Linn in till stan för att kolla i lite affärer och så. Jag köpte att par shorts från MQ, jag visar dem senare kanske. Jag ska också visa lite bilder från igår då jag och några vänner åkte longboard, som vanligt, haha. Ni får ha en bra lördag!

Våra longboards


Fredag

Nu ska jag dra mig mot tåget. Klockan 11:15 är det påsklov! Gryyymt


29 mars

Jag kom precis hem från träningen. Dagen har förövrigt spenderats med tre härliga vänner! Förlåt för alla dessa mobil/iPad bilder, hehe. Imorgon stannar jag kvar istan med fyra vänner så det lär ju inte bli bättre bilder. Ni får ha de bra!


Perfekt dag

Efter skolan idag drog jag, Linn, Elin, Johanna och Erik till Henrys och tog en fika, efter det kom Lucas. Sedan drog vi till Råda och åkte longboard där. Och jag körde i en rätt snabb backe så jag failade, haha. Det finns en video på facebook, så ni som har mig kan se videon. Imorgon hänger några vänner med till Järpås så åker vi här, vi hörs!


Henrys

Jag och fyra vänner till sitter på Henrys och har fikat lite. Nu inväntar vi en till och sedan ska vi dra ut och åka longboard! Grym dag


Tisdag

Efter skolan skulle jag ta den där sprutan, och det gjorde faktiskt inte så ont som alla säger, haha. Jag ska sticka iväg till konfan om 15min. Dessutom stör jag mig på att våran träning är samtidigt.. Ni får ha de bra!

 


Godnatt

Dagen har varit toppen! Först åkte jag och Linn longboard, vid klockan 6 drog vi upp till fritidsgården och skrattade en hel del med några vänner! Nu ska jag sova och imorgon efter skolan ska jag ta en spruta, usch.. Men vi hörs!


soligt

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, vi fick ett nytt schema idag också, både bättre och sämre. Jag ska försöka fixa tyskan och sedan dra ut med Linn. Grymt väder ute, termometern visar 17+!

25 mars

Jag har inte gjort något speciellt idag, eller jag har vart i kyrkan, satan vad segt det var! Jag sitter just nu och kollar på bandy, kom igen nu villa! Om 40min börjar träningen


bra dag

{bilder från ikväll}
Dagen började med att jag och Johanna gick på stan i ett par timmar. Sedan drog jag vidare på kalas hos min kusin. Jag kom hem runt halv sex och en timme senare drog jag och Linn ut och åkte longboard. Om några minuter kommer hon till mig och vi ska kika på tv. Ha en bra kväll!

pink/purple

Hallå! Jag ska strax åka in till staden och träffa en vän. Vid 15 är det kalas som gäller! Ni får ha en bra dag!

black and white


Helg

Nu är det helg, rätt gött! Jag har inget planerat idag med resten av helgen händer det lite saker. Nu ska jag dra ut med brädan!


ibland älskar man vädret

Underbar dag måste jag säga! Redan imorse var det hyfsatr varmt ute och vid tolv var det så varmt så man inte behövde ta på sig någon jacka! Jag var hemma en snabbis efter praoen sedan drog jag och Linn ut med våra longboards och hade det allmänt gött. Imorgon är det fredag och sista dagen på praoen!

Vi har det gött

Jag och Linn sitter vid badsjön här i byn, vi tog våra longboards med oss. Om 30min börjar träningen så vi ska kila strax, puss på er!


Drar till bussen nu


dagens


stickad tröja - gina tricot jeans - gina tricot skor - vans

wokhouse

På lunchrasten drog jag, Linn och Essie och käka på wokhouse, gött. Efter praoen stannade jag kvar istan och vänta på att Linn skulle sluta, jag satt inne på intersport och prova fotbollsskor i en timme, haha. Vi hörs!

motljus


rundtur i huset


Slutat

Jag slutade redan vid halv tolv så nu har jag kikat i lite affärer och snart går tåget, vi hörs!


Natti

Jag ligger i sängen och ska strax sova. Imorgon slutar jag klockan tolv. Grymt!!


nytt från carlings


första dagen

{bild från somras}
Jag kom hem för en halvtimme sen. Praktiken gick bra men det var lite segt imellanåt men det var skoj! Nu ska jag ta något att äta, pusshej!

nervös

Träningen gick suveränt. Jag kollade på så ska det låta förut, Molly och Danny var ju med, hehe. Imorgon ska jag somsagt praoa eller hela veckan rå, det är lite läskigt faktiskt. Justeja, jag var ju i Överby idag och jag fick med mig en typ tröja/mjukiströja/som är som ett linne, vet inte riktigt vad man kallar de, men jag visar den imorgon!
FÖRÖVRIGT TYCKER JAG ATT NI SKA KIKA IN DEN HÄR BLOGGEN!

Dagens


120318

Jag ställde alarm på halv nio för att jag inte har gått tillräckligt många gånger till kyrkan. Men när jag kom dit var det inget, så störande, haha. Om någon timme tar jag en sväng till överby och sedan avslutar jag söndagen med ute träning! Puss på er! Vad ska ni göra idag? :)

Sprungit

Jag kom precis in efter en springtur på några kilometer, gött. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det tacos mys framför gladiatorerna!


lördagen den 17 mars

Jag kom precis hem från min kära mormor som bjöd på pizza! mys. Jag ska ta tag i mitt liv och få lite städat i mitt rum. Ni får ha en bra lördag! Pusshej

Tv kväll

Sitter och kollar på the voice Sverige!


fredag

Hejsan! Först vill jag bara säga att so provet gick bra men däremot gick kemi/engelska redovisningen åt skogen, seriöst. Men nuså kommer jag inte behöva se skolans byggnader på 9 dagar. För hela nästa vecka har vi prao! Jag ska praoa på sjukhuset, hehe. Ni får ha en bra fredag! Puss

Fotboll

Jag drar iväg på årets första ute träning!


I skolan

Sitter och chillar med iPaden, vi hade precis bad och bu börjar so:n!

 


Harry styles

 

 


härligt väder

Vädret har vart super bra dem senaste dagarna. Både igår och idag tog jag och Linn med oss våra longboards. Underbart att bara glida runt på rasterna! Men nu måste jag bli klar med so inlämningen. Mindre kul.. Ha en fin dag!

Tisdags kväll

Jag kom precis ut från duschen. Förut var jag iväg på konfa läsning och fotbollsträning. Seeeeg konfa kan jag meddela. Imorgon är det en lång dag i skolan.

söt, haha

 


iPad

Vi fick våra iPads i skolan idag! Hur grymt är inte det? Det är väl det ända som kommer vara bra denna veckan. Vi har massa prov och inlämningar. Så nu ska jag börja med att skriva om en troende katolik. Ha ev bra dag!


Studiedag

Hallå! I förmiddags tog jag en sväng till Vara för att fixa lite saker, när jag kom hem igen måla jag naglarna, så jävla fult, haha. Jag ska strax dra ut och åka longboard med Linn!

 


my style #8

summer dream

söndagens klädsel

jeans - gina tricot skjorta - levi's/jc skor - vans/junkyard

120311

Då var det söndag igen. Men det gör inget för imorgon har vi studiedag, riktigt härligt. Om en stund ska jag ta mig upp till kyrkan med konfan, efter gudstjänsten ska jag åka iväg en sväng till Vara och sen avslutar jag dagen med fotbollsträning! Ni får ha en bra söndag, pusshej!

bra val Sverige

{bild från i somras}
Jag har haft en riktigt mysig kväll. Ätit god mat och kollat på melodifestivalen. Som dem flesta vet så vann Loreen, för mig spelade det nästan egentligen ingen roll vem som vann, Loreens röst är obeskrivligt bra, Danny är också sjukt bra och Molly röst då, den är ju magisk! Nog pratat om melodifestivalen. Vi hörs!

my style #7

black and blue

10 mars

Jag hatar livet just nu, jag pallar inte vara sjuk nu. Det var ju inte länge sen jag var sjuk.. Jag har mått illa i exakt ett dygn nu.  Inte för att jag har spytt än, och jag hoppas att jag inte kommer göra det heller. Fräscht inlägg känner jag.. Ni får ha en bra lördag!

just smile


friday

Jag kan inleda detta inlägget med att säga att vi har grymma lärare, liksom vi får sluta tolv istället för ett! Ni bara okej? haha. Nemen asså vi har en jätte lång matrast, så vi får börja med matten på rasten och sluta när matten egentligen ska börja, hehe. Grymt. Ikväll blir det fredagsmys!

min dag

{we♥it}
Idag har jag suttit vid datorn, tränat fotboll, kollat på tv, ätit min halva Ben&Jerry som jag köpte igår, suttit ännu mer vid datorn, och nu ska jag sova! Super glad att det är fredag imorgon. Det betyder ju att det är helg, och sen är det studeidag på måndag. Gött!

my style #6

winter

brother

Torsdag. Segaste och längsta dagen i skolan. Hemma från ytterligare dag i skolan, jag ska strax fixa något att äta och sedan är det träning! Hoppas ni får en bra dag! Puss

my style #5

spring 2012

7 mars

Jag kom precis hem. Jag och Linn var tvugna att ta bussen istället för tåget för vi var så sega på att bestämma oss för vilken Ben&Jerry glass vi skulle köpa, hehe. Tyska provet gick förövrigt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Inga mer läxor eller prov denna veckan, gött!

god frukost


goodnight


Kärleksväggen

Idag kom korten som jag beställde för några dagar sen. Så nu i eftermiddags har jag fixat lite med dem!
[sorry för suddig bild]

 


purple effect

Jag blev super glad när vi fick reda på att sista lektionen var inställd, eller inställd o inställd. Man fick bestämma själv, men jag tog det tidiga tåget hem! As bra ju. Idag är det konfa läsning och fotbollsträning som gäller, även lite plugg.. Ha de gött!

my style #4

black and beige

lila

Den här tröjan köpte jag inne på ginatricot för några dagar sen. Den fanns i massa olika färger, jag kanske drar dit i veckan och köper en till!

my style #3

en dröm att få glida runt i detta

hur jag sköter mitt hår

Jag har fått i en hel del frågor angående mitt hår. Om bl.a om jag har löshår, om det är mitt riktiga osv. Så jag tänkte att jag lika gärna kan göra ett helt inlägg om hur jag sköter mitt hår!
Jag har egentligen inget "favorit" shampoo utan jag tar det som står i duschen. Men det står alltid något utav dessa i duschen. Syoss och wella.
När jag ska platta håret (vilket jag gör nästan varje dag) använder jag ett värmeskydd från Loréal Paris
• jag har inte löshår
• jag använder lite shampoo och ganska mycket balsam
• jag sover med en fläta eller bulle
• jag borstar håret efter jag har duschat (alla säger att håret slits mer då? Det tycker inte jag iaf)
• jag duschar varje dag
• jag har aldrig haft i någon slags olja så att håret växer snabbare och inte ätit några piller
• jag klipper mig max två gånger per år
Har ni några frågor är det bara att kommentera eller ställa dem i blogresponse!

120305

Kom hem från skolan nyss. Nu väntar några skolböcker på mig, bl.a kemi och tyska. Det är väl lika bra att få dem gjort nu direkt annars lär dem aldrig blir gjorda, haha. Ni får ha en bra dag! Puss på er

rolig dag

En riktig rolig dag med brudarna! Vi gjorde massa skoj, bl.a spela vi in en "skräckfilm" som vi inte palla spela in mer än i 40 sekunder för sen tröttnade vi, haha. Vi kollade på film och vi eller jag och Essie försökte lära oss Dannys dans till amazing vilket inte gick så bra, haha. Jag ska strax krypa ner under täcket!

my style #2

just my style

grattis till er

vinnare ett
vinnare två
vinnare tre

dagens klädsel


söndagen den 4 mars

Då var denna helgen över. Men jag kommer avsluta helgen med att fira Essie som fyllde år igår med några tjejer. Efter vi har firat Essie är det fotbollsträning som gäller. Jag kommer fixa några tidinställda inlägg till er. Vid tre tiden kommer också vinnarna av veckans blogg upp! Ni får ha ett bra slut med helgen! Puss ♥

my style

my style

gult

jeans - cheap monday linne - vila

lookbook #2


skinnjacka

Ifrån vero moda

före och efter

Före
Efter
Det känns lite kort men man vänjer väl sig snart.

Nyklippt

Jag ska visa er bättre bilder senare. Efter jag hade klippt mig mötte jag upp några vänner en stund och vi gick bara runt, jag kom hem för några minuter sen. Puss


Helg

Jag har precis slutat, jag ska gå på stan en stund och sedan ska jag klippa mig. Usch, jag hatar att klippa mig.. Ni får ha en fin dag! Puss

image description

 


Ben & Jerry's

Sitter och äter ben & jerry's samtidigt som jag ser på biggest loser Sverige, bra kombination känner jag. Haha


sunshine


Super mega grymt väder ute idag! Riktigt skön dag idag måste jag säga. På matrasten i skolan va halva klassen ute och körde lite fotboll i solen. Efter skolan var det 10 grader och när jag kom hem var det hela 17 grader, vad händer? Vår tror jag! Om en stund ska jag sticka upp på fotbollsträningen, grymt!

Torsdagens


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus